Trouwfeest DJ

De keuze van de DJ heeft een groot aandeel in het slagen van jullie trouwfeest.  Indien jullie mij reeds aan het werk gehoord hebben of via via aan mijn gegevens zijn geraakt, kunnen jullie zich al min of meer een beeld vormen.

Indien dit niet het geval is … ik post af en toe een live DJ-mix van een party. Het geeft een indicatie … pin jullie hier echter niet op vast.  Ieder feest heeft zijn eigen publiek, waar ik  gretig op inspeel.

Een wondermooie dag afsluiten met ongemeen fijne muziek, waar zowel jong als oud zich uitstekend in kunnen vinden. Ik zorg mee voor de goede party-feeling bij jullie gasten.

Voor we zover zijn, dienen een aantal afspraken gemaakt te zijn.  Dit kan in een eerste fase per mail, op een later tijdstip tijdens een informeel gesprek.  Hierbij kan ik verder afleiden wat jullie wensen en verwachtingen zijn en leggen we samen de muzikale omkadering vast. Indien jullie hier nog geen idee van hebben, deel ik graag mijn ervaring.

Vanzelfsprekende onderwerpen zoals openingsdans, muziek dessert, favoriete muziekgenres, … aan bod. Maar ook het verloop van de avond zelf, inrichting van de feestzaal, achtergrondmuziek tijdens het eten, … wordt besproken.

Tijdens het feest zelf “lees” ik de dansvloer en gebruik mijn DJ-ervaring om er voor iedereen een leuke avond van te maken.  Verzoeknummers tijdens de avond zelf zijn uiteraard geen enkel probleem.  Ik pas ze zo snel mogelijk in.

Wat als …

Omdat ik met betrouwbare merken werk, is de kans op defecten verwaarloosbaar.  Moest Murphy op jullie trouwfeest de party-crasher zijn, zorg ik voor de back-up.

Indien ik geveld word door ziekte, zorgt een evenwaardige vervanger ervoor dat jullie avond een prachtige herinnering blijft.

  • Ervaren allround DJ
  • Vooraf afgesproken, vaste prijs
  • Respect voor jullie wensen & verzoeken
  • Verzoeknummers worden altijd gespeeld
  • Muziek waar jong & oud zijn gading in vindt
Trouwzaal decoratie
Trouwfeest Dansen
Taart bruiloft
Trouwfeest moeder dochter
0%
Party In Style
0%
Great Music
0%
Happy People

Prijs & mogelijkheden

Wanneer jullie mij een idee kunnen geven van de plaats, aantal gasten en het al dan niet voorzien van een discobar, kan ik jullie meteen een vaste, all-in prijs opgeven. Contacteer me vrijblijvend.

Meestal word ik geboekt met discobar.  Indien de zaal hierin reeds voorziet, geen enkel probleem.  Dan neem ik enkel mijn controller & Macbook mee en sluit deze op de bestaande installatie aan.

Indien ik zelf licht & geluid dien te voorzien, kan je vertrouwen op degelijk en up-to-date materiaal. Ik investeer enkel in kwalitatief hoogstaande merken.  Er is werkelijk niets vervelender dan ‘geluid’ waar je oren van gaan suizen, terwijl je nog steeds geroezemoes op de dansvloer hoort.

Een professionele licht-en geluidsinstallatie moet voor mij voldoen aan hoge kwaliteitseisen.  Ik wil een warme, volle klank op de dansvloer  in de wetenschap dat de mensen aan tafel nog wat tegen elkaar kunnen zeggen.  Op dit vlak sluit ik dan ook geen compromissen.

Mijn verlichting bestaat enkel uit LED lichten.  Geen grote metalen elementen die tevens dienst doen als verwaming, maar strakke LED’s. De hitte op de dansvloer wordt verzorgd door de feestende menigte.

Alles wordt DMX-aangestuurd waardoor ik vliegensvlug de “stemming” kan aanpassen. Mijn standaard verlichting bestaat o.a. uit 4x geluidsgestuurde LED-pars , 2 moving-heads en dergelijke.

Uitbreidingen zijn vanzelfsprekend bespreekbaar, maar mijn set-up zet zonder enig probleem 160 gasten in beweging. De gehele installatie wordt uiteraard op voorhand opgesteld en uitgetest.